Pagament segur de la compra online de formatge de Menorca La Payesa

Visa i MasterCard han desenvolupat un sistema per a realitzar de forma segura pagaments a Internet. El sistema de Comerç Electrònico Segur es basa en què l'Emisor de la targeta (banc o caixa d'estalvis) identifiqui el titular de la maitexa abans d'autoritzar el pagament per Internet.

Lapayesa.es està adherit a aquest protocol de seguretat. Per tant, un cop selecionats els productes i aportades les dades per a realitzar la compra, s'obre una finestra que connecta amb l'entitat bancària i sol·licita al titular la seva identificació.

Les dades de la teva targeta i la contrassenya queden protegides per aquest sistema de seguretat (a través d'un protocol SSl amb connexió https) des del moment de la seva introducció i no es remeten en cap cas a la nostra empresa.

Un cop completada la identificació bancària, lapayes.es comunicarà que la compra l'està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar l'accés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'entitat ho comunicarà a lapayesa.es i el procés serà cancel·lat sense cap càrrec a la seva targeta.

¿Què és 3-D Secure?

3-D Secure és un servei de seguretat per a protegir-te contra l'ús no autoritzat de la teva targeta MasterCard o VISA. És un sistema senzill ja que no hi ha necessitat d'obtenir una targeta nova, ni de descarregar programes informàtics, ni hi ha que pagar cap cost addicional. 'MasterCard SecureCode' o 'Verified by Visa' realizen una passa addicional d'autenticació per a protegir el teu compte dels usuaris no autoritzats per Internet. Si vols aprendre més sobre el sistema de pagament 3-D Secure, clica a MasterCard SecureCode o Verified by Visa.

Pagament via PayPal

També pots pagar via Paypal. Per a ser redirigit a Paypal en finalitzar la teva comanda, has de seleccionar Paypal com a forma de pagament. Si ja ets client de Paypal, pots iniciar sessió com a visitant o obrir un compte a Paypal per a confirmar el pagament.

T'enviarem la teva comanda després de rebre el teu pagament. Normalment, els pagaments es completen en pocs minuts.

Si pagues via Paypal, sempre rebràs una confirmació de la teva comanda. Has de tenir en compte que en alguns casos es poden donar errors de tramitació a les pàgines web de Paypal.

Si desitges tornar algun article, l'import s'abonarà al teu compte Paypal. Després podràs decidir si vols utilitzar el saldo del teu compte Paypal directament a Paypal o si prefereixes transferir-lo al teu compte bancari. Això ho podràs gestionar al teu compte Paypal.

Pagament per transferència bancària

Si escolleixes aquesta modalitat de pagament, una vegada finalitzada la comanda rebràs un correu electrònic de confirmació amb les nostres dades bancàries. Si no fos així, comprova els filtres del teu spam (correu no desitjat) o truca al nostre Servei d'Atenció al Client gratuït.

Un cop finalitzada la comanda, reservarem els productes que hagis demanat durant 10 dies i, quan registrem el pagament, procedirem a l'enviament immediat de la comanda. Recorda que, depenent de l'entitat bancària, la transferencia pot tardar entre 2 i 4 dies feiners a completar-se. Les despeses de la transferència estan subjectes a la teva entitat bancària.

Important: per a que poguem arxivar el pagament de forma immediata, és imprescindible que el NOMBRE DE COMANDA que et facilitem en el correu de confirmació aparegui a la referència o al concepte de la transferència. No utilitzis el nombre de factura.

Amb el pagament per transferència bancària també gaudiràs d'un període de devolució de 10 dies i no hauràs de justificar la teva devolució amb cap motiu. Després de comprovar la devolució, et reemborsarem l'import de la compra al mateix compte des del qual vas realitzar la transferència.

desenvolupar per KodeaWeb
Explotaciones Pons Marín, S.L. | B07797822
Carrer Es Banyer, 64 | 07730 - Alaior (Menorca) | Tel +34 971 371 072
Inscrita al Registre Mercantil de Menorca, Foli 174, Tom 7, Secció 8, Fulla IM-321, Inscripció 1a
Política de Privacitat 1. Dades identificatives

Aquesta web és propietat d'Explotaciones Pons Marin, S.L. (La Payesa) domiciliada a C. Es Banyer, 64 - 07730 Alaior (Menorca) amb CIF B07797822. Figura inscrita al Registre Mercantil de Menorca [Registro mercantil].

2. Política d'Enllaços

Els links o enllaços amb altres pàgines web que apareixen a les pàgines de lapayesa.es s'ofereixen a efectes merament informatius, de manera que La Payesa no es fa responsable dels productes, serveis o continguts que s'ofereixen a les pàgines de destí ubicades a altres dominis.

3. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el material que apareix a lapayesa.es pertany a ExplotacionesPons Marín S.L. i està protegit pels drets de propietat intel·lectual tal com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com una vulneració d'aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difusió pública dels continguts d'aquesta web sense els preceptius permisos de l'autor.

4. Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través de la web són emmagatzemades en un fitxer de dades propietat d'Explotaciones Pons Marín S.L. que ha estat declarat, com és preceptiu, a la Agencia Española de Protección de Datos. Aquestes dades es dedicaran exclusivament a realitzar la contractació del servei sol·licitat i per a la notificació posterior de promocions o serveis en l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedits a terceres persones o empreses, exceptuant les exigides per la llei. Els fitxers podran ser tractats per empreses encarregades de tractament de dades i allotjament web. Aquests proveïdors han subscrit un contracte de serveis en el qual es comprometen a les mateixes condicions de tractament de dades que imposa Explotaciones Pons Marín S.L., tal com exigeix la LOPD.

Pot exercir els seus drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i oposició) mitjançant la pròpia web o enviant un correu electrònic a info@lapayesa.es.

El nostre sistema utilitza cookies. Comprovi a privacidad y cookies la nostra política d'ús.

5. Juridsicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrsia sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules serà competència dels Jutges i Tribunals del domicili del consumidor. En el cas de clients residents fora de l'estat espanyol, els tribunals competents seran els de Menorca.

Contactar amb La Payesa
Formulari
971 37 10 72
Nom i llinatges *
Telèfon
Correu electrònic *
Missatge *
en enviar acceptes la política de privacitat

Els enviaments seran tramitats per MRW. Les despeses derivades de l'enviament correran a càrrec del client. Abans d'acceptar la comanda, aquest serà informat de les despeses exactes que es deriven del mateix.

Els productes adquirits es lliuraran a la persona/empresa en la direcció indicda, dintre del termini acordat per al tipus d'enviament.

Per a enviaments nacionals el termini de lliurament és de 24/48 hores (en dies laborables). Els enviaments internacionals requereixen una setmana aproximadament per ser lliurats.

En el cas que un article arribés en males condicions, el client té dret a que li sigui restituït o a un reemborsament dels seus diners. Per a això, el client ens ho ha de notificar en un termini màxim de 48 hores des de la recepció de l'enviament.

El termini de lliurament depèn del país de destinació de la comanda.

Tots els nostres productes estan avalats per més de seixanta anys d'experiència en el sector. La Denominació d'Origen Mahón-Menorca garanteix que els nostres productes reuneixen totes les característiques i requisits gastronòmics específics del formatge de la illa.

Per altra banda, el fet d'acollir-nos al programa APPC i a la norma IFS certifica el compliment de totes les normes i pràctiques de seguretat alimentària pertinents.

La modificació del país de lliurament afectarà les despeses d'enviament i el termini de lliurament.

Popup con las localizaciones de los productores